Chakra healing/Energy Switch methode

Art.nr. 00032
€8.99
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze track (duur 24.30 minuten) helpt de meer geoefende HSP om de chakra's te reinigen. Met behulp van deze oefening kun je jouw chakra's reinigen, activeren, met elkaar verbinden en laten stralen.

Deze oefening hoeft niet dagelijks te worden gedaan*. Een keer per week is voldoende.

De methode Energy Switch is geschikt voor hooggevoelige personen. Dagelijkse toepassing zorgt ervoor dat de aura (sfeer) en stemming van deze gevoelige mensen steeds meer van hen zelf wordt.

De methode bestaat uit verschillende stappen:

  • De ademhaling gebruiken om 'vrije' energie te laten stromen en vastzittende energie weg te laten stromen
  • De Energy Switch, de energie van anderen terug laten gaan naar waar het vandaan komt en de eigen energie terug laten komen (Deze vind je elders in de webshop)
  • De chakra's verzorgen en reinigen (Deze track vind je elders in de webshop)
  • Gronding, in je lichaam zijn. Verbonden zijn met de aarde en de hemel. (Zie elders in de webshop)

Hou er rekening mee dat het downloaden van deze healing enige tijd kost. Ik wens je veel plezier!

*Je hebt ook spirituele rust nodig. Te veel spirituele activatie kan onrust opleveren. Je kunt je verhit gaan voelen, zweverig, zelfs warrig. Voel je na de oefening dat je te veel gaat uitwerken? Stop dan een tijdje met deze oefening en doe gedurende enkele weken dagelijks de grondingsoefening (deze track vind je ook in de webshop). Na een poosje kun je dan weer de chakrahealing gaan toepassen. Ben je beginnend? Zet je de eerste stappen op het spirituele pad? Start dan met de methode door eerst te leren ademen en gronden. De ademhalingsoefening kun je gratis downloaden op de website.

Bewaar dit product voor later