Energetische bescherming begint bij zelfvertrouwen

Bijgewerkt op: 9 jan. 2018

Vaak hoor ik cliënten zuchten dat ze zo'n last hebben van de negatieve energie van anderen. In een blog heb ik ooit eens geschreven dat oordelen over anderen ervoor zorgt dat in onze eigen aura verschijnselen worden gecreëerd die ons een vervelend gevoel geven. Het is dus eigenlijk niet zozeer de ander die ons een vervelend gevoel geeft, het is onze reactie er op die daar voor zorgt. We zijn nog steeds geen heiligen. Dus we lopen elke dag kans om negatieve uitwisseling op energetisch gebied te ervaren. Daarom ontwikkelde ik de Energy Switch. Wanneer je je bewust bent van een uitwisseling die je nare of onrustige gevoelens geeft kun je de energie switchen. Je geeft simpelweg in gedachten de energie van de ander terug en je neemt je eigen energie terug van de ander.Energetische bescherming is weten dat je beschermd bent wanneer je met je aandacht in het NU bent. Hoe doe je dit?

  • Zorg ervoor dat je je hele lichaam bewoont,

  • Neem regelmatig je energie terug van anderen,

  • Neem regelmatig je energie terug van gedachten die je hebt over situaties,

  • Denk regelmatig aan de achterkant van je lichaam

  • Besef dat waar je aandacht is ook je energie is.


Ben je veel met je aandacht in je omgeving?

Doe alsof je je lichaam weer instapt. Je bent er uit geweest. Neem altijd je energie terug als je in de stad bent geweest.

Leef je erg mee met een film?

Neem je energie terug van waar je naar hebt gekeken en geef de emotionele energie weer terug.

Denk je veel?

Dan zit je veel in je hoofd en te weinig met je denken bij je voeten. Denk regelmatig aan je voeten. De grondingsoefening die je vindt in onze winkel helpt je hierbij.


Veel moed en wijsheid!Download de grondings meditatie in onze winkel.0 opmerkingen